2011-11-24 11:58:41• hírek • Szatmar.ro

Pénteken végre aláírják a tej-kiflit

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal pénteken végre aláírhatja azt a szerződést, amely lehetővé teszi, hogy az iskolások minden nap megkapják az államkassza által finanszírozott tej és kifliadagjukat.

Amint arról korábban a szatmár.ro beszámolt, a közbeszerzési licitet elveszítő SC. Farkas Trans SRL. megfellebbezte az árverés eredményt, mondván, a SC. Mircea Blaga SRL ajánlata valószínűtlenül alacsony árat vállalt a kiflik beszállítása kapcsán. A polgármesteri hivatal egy akkor kiadott közleményében felhívta a panaszos figyelmét, hogy a nyertes vállalat helyi, ellentétben a felperessel, amelynek Tordán van a székhelye, ezért a szállítási költségek jóval olcsóbbak.

November 23.-án viszont a SC. Farkas Trans SRL egy hivatalos levélben értesítette az Óvások Elbírálásának Országos Tanácsát és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalt, hogy eláll a fellebbezéstől, visszavonva azt. Ennek következtében pénteken végre aláírhatják a szerződést, így rövid időn belül az általános iskolások és az óvodások asztalára kerülhetnek a kiflik és a tejes dobozok.

Csak emlékeztetőül: a közbeszerzési licitet még szeptember 13.-án írta ki a város, a procedurális eljárások miatt viszont több, mint két hónapba került, amíg pont került az ügy a végére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: